Hayatımın gerçek öyküLerine ayrıLan ßi fiLmin soundTrack'indeyim
"HayaT BiR HikaYe YaşasaN Ne oLuR öLseN Ne oLuR?"
ßenim hayrım var! Ama aynım yoq ! kayqım var ama kayßım yoq Sana saygım var ama Tahammülüm yoq
"..MutluluK ßiR ÇimendiR ßastığıN YerDe ßiteR YalnızlıK GittiğiN YoldaN GeliR.."
"Sana İhtiyacım Var.. GeL!!!" Diyebilmekmiş Güçlü Olmak.. Sana "Git.." Dedigimde Anladım...
Seviyorsan Seviyorsundur AMA' sı oLmaz Bu işin.. ÜsteLik Bir Cümlede AMA Varsa Bir Önceki Yargının Hiç Bir Hükmü Yoktur Artık...
Dünden KaLan Pi$manLIkLar Yine Lanet ßi qün Daha ve Yine SørunLaR.ßekLenen öLüm Çağırıyor ßeni qeLdiiim Yere
! .. HayDi kıSLaR .. !
Suratın iğrenÇ söYle kmLerden yüZ buLdun ? VücuDun kiReç böYle mi mahVoLdun ?!
Beyendiysem SevdiyiMiMi Sandin Konustuysam EvleneceyiMiMi Sandin 2008 OGLUM sen BENI Enayimi Sandin!! :te: [ kendi du$$en aglamaz! ]
Ona SöYLe...Onu GeRÇeKTeN SeVMeDiM.... Ona SöYLe.. Onu BiRDaHa GöRMeK isTeMiYoRuM... Ona SöYLe... ONSuZDa HeRŞeY GüZeL... Ona SöYLe... Onu ÇoKTaN uNuTTuM.. AmA Ona SaKIN BuNLaRI GöZ YaŞLaRI iÇiNDe SöYLeDiĞiMi SöYLeMe..
Ayık oL panik yapma rahat oL ß daLgana 3 günLük dünya ne sana kaLır ne ßana ..!!!
dönüşü yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßır:) ßu sevda ßöyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq