Pelin Karahanlı Fan© | 2009 |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pelin Karahanlı Fan© | 2009 |

//En Güzel PK Fan\\

AnasayfaAnasayfa  kapıkapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Yesil KirMiZI yEsil

2 posters
YazarMesaj
FatalRyhmer
Ayın Üyesi
Ayın Üyesi
FatalRyhmer

Rep Gücü Rep Gücü : 19
Rep Puanı Rep Puanı : 3

Yesil KirMiZI yEsil Empty
MesajKonu: Yesil KirMiZI yEsil   Yesil KirMiZI yEsil EmptyC.tesi Eyl. 27, 2008 5:14 pm

...hava sıcaktı,altımda arabam,sol elim dışarıda,sevdiğim şarkı çalıyordu,soğuk içecekler,kimse yoktu yanımda,yol çok uzundu ve dümdüz,kasis yok sağa sola dönmek yok ama bu çok uzun yolun sonunda trafik lambaları vardı,ben yolun çok uzun olduğuna aldanıp o lambalara ulaşacağımı fazla düşünmemiştim...arada bir yanımdan diğer araçlar geçiyor,ben hiç mi hiç rahatsız edilmiyordum;şehir,kalabalık,insanlar çoook uzakta duruyordu...ses hiç yoktu benim teypten çıkandan başka!hiç bitecek gibi değildi arabanın gazı...ohh gel keyfim gel...akşam olmuyor,sabah ayazı yüzüme vurmuyor,güneş fazla yakmıyordu.gidiyordum işte yarınlarıma,hayallerime dertsiz,tasasız!

...ve o bitmez sandığım yolun sonuna değil ama çok çok uzun menzilden sonra gelen yol ayrımına varmıştım;trafik lambaları vardı,beklemem gereken.işin ilginç tarafı lambalar kırmızı,yeşil,kırmızıydı!etrafımda artık tırlar,kamyonlar,taksiler,otobüsler vardı.çok ama çok kalabalıktı;kendimi acayip bunalmış hissettim,şoförler bağırıyor,kornalar hiç susmuyordu dad dad,düd düd,bense afallamıştım.iyi ama ne güzeldi yolculuk?kırmızıda beklemeli yeşil yanınca hızla geçmeliydi yoksa son kırmızı oldukça uzun süre bekletiyormuş,bilemedim...

hep böyleyiz işte yapmamız gereken bir iş,görev,ödev vardır.bizler zamanımız çok ve yeterli iken hiç düşünmeyiz yolun sonuna yada ayrımına geleceğimizi.geliriz oraya ama son dakikalarda artık yapacak birşey olmadığından kurtarmaya çalışırız paçayı,ikinci kırmızıya yakalanmamak için!ah ah şu son dakikalarda olmasa biz insanlar hiçbir iş yapmaya zorlamayacağız kendimizi.
İKİNCİ KIRMIZIYA YAKALANMAMAK DİLEĞİYLE
-Pяєт
Adminastör
Adminastör
-Pяєт

İş/Hobiler : dans etmek
Lakap : Mel..!
Rep Gücü Rep Gücü : 276
Rep Puanı Rep Puanı : 0

MesajKonu: Geri: Yesil KirMiZI yEsil   Yesil KirMiZI yEsil EmptyÇarş. Ekim 01, 2008 5:16 pm

teşekkürler
https://pkfan.1talk.net
Misafir
Misafir

MesajKonu: Geri: Yesil KirMiZI yEsil   Yesil KirMiZI yEsil EmptySalı Kas. 18, 2008 11:31 pm

saqol aksel
FatalRyhmer
Ayın Üyesi
Ayın Üyesi
FatalRyhmer

Rep Gücü Rep Gücü : 19
Rep Puanı Rep Puanı : 3

MesajKonu: Geri: Yesil KirMiZI yEsil   Yesil KirMiZI yEsil EmptyÇarş. Kas. 19, 2008 4:27 pm

Rica

Yesil KirMiZI yEsil
1 sayfadaki 1 sayfası