-Pяєт Adminastör
Mesaj Sayısı : 782 Yaş : 29 Nerden : Antalya İş/Hobiler : dans etmek Lakap : Mel..! Rep Gücü : 276 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Batsın Bu Msn Perş. Haz. 25, 2009 12:50 pm | |
| yazıklar olsun, yazıklar olsun messenger'in böylesine yazıklar olsun herşey offline, nerde contact list tekiler photoshopa kulluk edene yazıklar olsun
batsin bu msn, bitsin bu conversation smiley yollayıp da bye diyene yazıklar olsun yollanmamış nudgeler, sabahlanmamış geceler cam açan hatun benim mi olsun
ben ne yaptim, bill gates sana mahkum ettin beni bu platforma her msg'da bin smile var şikayetim developera şikayetim developera
selam ne haber diyen sen miydin yoksa ben miyim bilemedim öyle bir jpeg yolladın ki kendime gelemedim çıkmaz bir dialogdayım yolumu bulamadım msn m-s-n
ben mi yolladım ben mi yolladım smile'i gif'i ben mi yolladım siberalem populer olmuşsa,soursommitz kapanmışsa yonja bozulmuşsa, ben mi yarattım
batsin bu msn, bitsin bu conversation smiley yollayıp da bye diyene yazıklar olsun yollanmamış nudgeler, sabahlanmamış geceler cam açan hatun benim mi olsun | |
|
*[E]yLem* Yeni üye
Mesaj Sayısı : 38 Yaş : 29 Nerden : almanya Rep Gücü : 19 Rep Puanı : 2 Kayıt tarihi : 16/01/09
| Konu: Geri: Batsın Bu Msn Perş. Haz. 25, 2009 12:53 pm | |
| | |
|