İbrahim Kendirci Ev kuşuyum?
Kendinizden biraz bahseder misiniz?
- İlk okuldan beri drama dersleri alıyorum. Çocuk oyunlarında oynadım o dönemde. Daha sonra oyuncu olmaya karar verdim. Lisede drama derslerini ağırlaştırdım. Okulda tiyatro kulübünde tiyatro kulübü başkanlığı yaptım. Ve İstanbul Üniversitesi Devlet konservatuarını kendime hedef koydum. Oyunculuk adına iyi bir adım atmak için konservatuar eğitiminin şart olduğunu düşünüyordum. Lise son sınıfta sınava girdim ve ilk girdiğim sene kazandım. Çok zorluydu. Okulum devam ederken Osman Sınav ile tanıştım. "Pars Kiraz Operasyonu"nda oynadım. Oyunculuk deneyimime sinema ile başlamak benim için büyük bir şans oldu.
Dizinin bu kadar tutacağını bekliyor muydunuz?
- Tabii ki bekliyordum. Başından beri çok kaliteli bir iş olacağı belliydi.
Deniz ile İbrahim’in ortak noktaları var mı?
- Evet var. Her oyuncu oynadığı rolde bir katil rolü bile oynuyorsa içindeki katili çıkartıyordur. Her oyuncunun yarattığı karakterde bir ortak noktası illa ki vardır. Ki olmak zorunda diye düşünüyorum.
Deniz ile ortak yönleriniz var mı? Mesela özel hayatınızda da sevgilinizi ailenize karşı savunur musunuz?
- Hayatta hiç böyle bir şey başıma gelmedi. Gelseydi ne yapardım bilmiyorum. Ben aileme çok düşkünüm. Dışarı çıkmam kolay kolay hep annemlerin yanındayımdır. Aileye düşkünlüğüm olduğu için özel hayattıma annemi tercih ederdim diye düşünüyorum.
Çekimlerden kendinize vakit ayırabiliyor musunuz? Özel hayatınız nasıl gidiyor?
- Özel hayatım özel gitmiyor. Ben özel hayatımda genellikle yalnızım. Yalnız kalmayı çok seviyorum. Ev kuşuyumdur. Odam, kitaplarım ve DVD’lerim bütün dünyamdır.