Pelin Karahanlı Fan© | 2009 |
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pelin Karahanlı Fan© | 2009 |

//En Güzel PK Fan\\

AnasayfaAnasayfa  kapıkapı  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  

Aslı Enver: Komik erkekleri severim

YazarMesaj
-Pяєт
Adminastör
Adminastör
-Pяєт

İş/Hobiler : dans etmek
Lakap : Mel..!
Rep Gücü Rep Gücü : 276
Rep Puanı Rep Puanı : 0

Aslı Enver: Komik erkekleri severim Empty
MesajKonu: Aslı Enver: Komik erkekleri severim   Aslı Enver: Komik erkekleri severim EmptyÇarş. Eyl. 02, 2009 10:51 pm

Kendinden bahseder misiniz?

- 12 yaşıma kadar İngiltere’de yaşadım. Sonra Türkiye’ye geldim. Pera Güzel Sanatlar Lisesi’ne girdim. Orada tiyatro eğitimi aldım. Şu anda Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü üçüncü sınıf öğrencisiyim.

Oyunculuğa nasıl başladınız?

- Hatırlamıyorum pek. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde 1 yıl eğitim aldıktan sonra oyunculuk yapmaya başladım.

Nasıl erkeklerden hoşlanıyorsunuz?
- "Yakışıklı olsun" demiyorum ama ruhu kişiliği çok önemli benim için. Komik olsun, arkadaşlarımla iyi geçinsin... Bunlar herkesin istediği şeyler. Ben tipi şöyle olsun, maddi durumu şöyle olsun diyemiyorum. Belki demem gerekiyor bir yerde ama diyemiyorum.

Dizideki ’Mine’ karakteri gibi aşk kırıntılarıyla mı doyarsınız, yoksa "Aşksız kalırım daha iyi" mi dersiniz?- Gerçekten aşıksam Mine kadar kendimi alçaltmam. Kendi içimde yaşarım. Ama aşk kırıntılarıyla doymaya da çalışırım.

Hayatınızda biri var mı?

- Evet var.
https://pkfan.1talk.net

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Asli Enver Mega Magazin'e yakalandi