FatalRyhmer Ayın Üyesi
Mesaj Sayısı : 233 Yaş : 32 Nerden : BRUXELLES Rep Gücü : 19 Rep Puanı : 3 Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Sozlerim yine sana vurgun bu gece, Paz Ekim 26, 2008 12:49 pm | |
| Sozlerim yine sana vurgun bu gece, birakmasinlar beni haykirmak istiyorum icimden o butun gizemli kalan sozlerimi nolursun dudaklarim soyle onlari kalbinin kilitlemesine izin verme haykir haykirabildigin kadar soyle ona onu cok ama herseyden cok sevdigini soyle... cunku bu gece yine sozlerinde o var...
Ozleyip ama soylemedigin sadece o hasret midir bu dilini muhurleyen yoksa sevdanin heyecanimidir sana soyletemeyen, bilebilirmisinki....
Yine sozlerimdesin bu gece vurgun olmus sana gozlerim her cikan lafta sanki sen varsin heryerim olmus sana vurgun cikamiyorum bu isin icinden kalbim kapilmis ANLADIM hemde cok iyi anladim bunun adi : resmen ASK olmus ben asik oldum sana asigimm
Bu cikan sozlerimde aska dair cikiyor bu gonul sana tutkun bu sozlerim sana vurgun bu gozlerim sana mahkum kayip gitme kollarimin arasindan nolur korkuyorum sensizlikten !!! | |
|
-Pяєт Adminastör
Mesaj Sayısı : 782 Yaş : 29 Nerden : Antalya İş/Hobiler : dans etmek Lakap : Mel..! Rep Gücü : 276 Rep Puanı : 0 Kayıt tarihi : 28/07/08
| Konu: Geri: Sozlerim yine sana vurgun bu gece, Salı Ekim 28, 2008 1:37 pm | |
| | |
|